Klikk bildet mer informasjon

Lokalisert i Skrolsvik helt sør på Senja. Rolig og landlig med vakker natur. Moderne innkvartering med fantastiske naturopplevelser rett utenfor døra. Nyt en stressfri og avslappet ferie med Senja´s fantastiske natur som din nærmeste nabo. Alle enhetene er utrustet med alt hva du trenger for et komfortabelt opphold. Mulig med flere senger dersom ønskelig.


Skrolsvik Kystferie er tildelt Green Key miljøsertifisering. Green Key er en internasjonal miljøsertifiseringsordning og anerkjent miljøledelsessystem for overnattings- og turist virksomheter og finnes i over 50 land rundt om i verden.

For oss innebærer dette at vi jobber aktivt med miljø og bærekraft, blant annet med å oppfylle omfattende kriterier fra Green Key. Eksempler på dette er tiltak for å redusere vann og energiforbruket. At vi kildesorterer avfallet, og benytter oss av miljømerkede produkter så langt det er mulig. Som gjest hos oss bidrar også du til å ta vare på miljøet, uten at dette går på bekostning av opplevelsen eller komforten din under oppholdet. Les mer her


Alle enheter er utstyrt med . . .

WiFi

Wifi i alle rom

Fullt utstyrt kjøkken


Sengetøy og Håndklær

sengetøy og håndklær inkludert.

Fryseboks 400l


Vaskemaskin


Kildesortering


TV


Terrasse / Balkong


Kjøleskap


Parkering