Overnatting

Lokalisert i Skrolsvik helt sør på Senja. Rolig og landlig med vakker natur. Moderne innkvartering med fantastiske naturopplevelser rett utenfor døra. Nyt en stressfri og avslappet ferie med Senja´s fantastiske natur som din nærmeste nabo. Alle enhetene er utrustet med alt du trenger for et komfortabelt opphold. Gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, vaskerom, stue, terasse.

Aktiviteter som; Isfiske, , Sjøfiske og ferskvannsfiske, nordlys observering, fotografering, toppturer, trugeturer, Lavvo, 

Fiske og Båtutleie

Kveite

Utleiebåter

Sløyefasiliteter


Kveite

Camping


Skrolsvik Kystferie har åtte oppstillingsplasser for bobil og campingvogn.

Elektrisitet, vann og toalettfasiliteter. ( Ingen dusj )

Lokalisert like i vannkanten Skrolsvik Havn.
Gammelbutikken


Åpen sommer 2019 fra Juni 25. - Aug 28.

Åpen på forespørsel hele året.

Gammelbutikken ble bygget en gang i 1870 årene som en butikk med alle typer varer som mat, utstyr, klær, fiskeredskaper og alt annet som var nødvendig i en fiskerlandsby på Senja. I tillegg til å være en butikk fungerte det også som kontor for den lokale fiskelandingsfabrikken og fraktagenten. Andre etasje ble brukt som overnatting for fiskere som søkte ly og et sted å sove. Dagens innredning er originalen fra 1925 og butikken i dag fremstår tilnermet lik slik den gjorde for lenge siden. Gammelbutikken i dag er en kombinasjon av museum, souvenirbutikk og kafé som serverer bakevarer, kaffe, drikke, is, gammeldags godteri og en rekke håndlagde varer fra lokale Senja-kunstnere.


Activities - Attractions - and Things to do


Slide to see all reviews

Skrolsvik Kystferie WEATHER