Aktiviteter - Opplevelser - Overnatting

Lokalisert i Skrolsvik helt sør på Senja. Rolig og landlig med vakker natur. Moderne innkvartering med fantastiske naturopplevelser rett utenfor døra. Nyt en stressfri og avslappet ferie med Senjas fantastiske natur som din nærmeste nabo. Alle overnattingsenheter er utrustet med alt du trenger for et komfortabelt opphold. Gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, vaskerom, stue, terasse.

Camping / oppstillingsplasser


Skrolsvik Kystferie har åtte oppstillingsplasser for bobil og campingvogn.

Elektrisitet, vann og toalettfasiliteter. ( Ingen dusj )

Lokalisert like i vannkanten Skrolsvik Havn.

Gammelbutikken


Åpen sommer 2019 fra Juni 25. - Aug 28.

Åpen på forespørsel hele året.

Gammelbutikken ble bygget en gang i 1870 årene som en butikk med alle typer varer som mat, utstyr, klær, fiskeredskaper og alt annet som var nødvendig i en fiskerlandsby på Senja. I tillegg til å være en butikk fungerte det også som kontor for den lokale fiskelandingsfabrikken og fraktagenten. Andre etasje ble brukt som overnatting for fiskere som søkte ly og et sted å sove. Dagens innredning er originalen fra 1925 og butikken i dag fremstår tilnermet lik slik den gjorde for lenge siden. Gammelbutikken i dag er en kombinasjon av museum, souvenirbutikk og kafé som serverer bakevarer, kaffe, drikke, is, gammeldags godteri og en rekke håndlagde varer fra lokale Senja-kunstnere.Miljøsertifisering Skrolsvik Kystferie Senja
Miljøsertifisering Skrolsvik Kystferie Senja

Green Key

Skrolsvik Kystferie er tildelt Green Key miljøsertifisering. Green Key er en internasjonal miljøsertifiseringsordning og anerkjent miljøledelsessystem for overnattings- og turist virksomheter og finnes i over 50 land rundt om i verden.

For oss innebærer dette at vi jobber aktivt med miljø og bærekraft, blant annet med å oppfylle omfattende kriterier fra Green Key. Eksempler på dette er tiltak for å redusere vann og energiforbruket. At vi kildesorterer avfallet, og benytter oss av miljømerkede produkter så langt det er mulig. Som gjest hos oss bidrar også du til å ta vare på miljøet, uten at dette går på bekostning av opplevelsen eller komforten din under oppholdet. Les mer her!